PACHET 36 PASTILE – 540 RON

80,00 lei540,00 lei

11% Off

DESCRIERE:

Power V8 capsule este un supliment natural destinat barbatilor care doresc sa isi imbunatateasca performantele sexuale. Calitatile deosebite ale acestuia l-au facut extrem de cunoscut si de apreciat de barbatii din intreaga tara. Power V8 pastile de potenta, nu este doar un tonic ce sustine virilitatea, datorita caracteristicilor este considerat factor care ajuta la cresterea increderii si a stimei de sine.

Golește

Informatii produs

Descriere

Este normal ca fiecare barbat sa doreasca sa isi satisfaca partenera, dar sa si o impresioneze cu virilitatea pe care o manifesta. Pentru a avea performantele pe care le doresc, multi domni aleg sa foloseasca Power V8. Acest supliment are in compozitie ingrediente naturale cunoscute si folosite de mii de anii pentru imbunatatirea performantelor  masculine.

Elementele active din aceste capsule ajuta la cresterea potentei, insa imbunatatesc performantele sexuale si ale barbatilor care manifesta ejaculare precoce, semne de impotenta, erectie slaba. Nu produc efecte negative si pot fi achizitionate fara recomandare medicala.

Pentru a intelege mai bine cum actioneaza Power V8 pastile pentru potenta este important sa cunoastem ce are in compozitie. Trebuie mentionat, de la inceput, ca aceste capsule pentru potenta au in interior doar ingrediente din natura:

Informații suplimentare

Dimensiuni Nu se aplică
Tip Pachet

STARTER: PACHET 4 PASTILE – 80 RON, PACHET 6 PASTILE – 120 RON, PACHET 8 PASTILE – 160 RON, PACHET 9 PASTILE – 180 RON, PACHET 10 PASTILE – 200 RON, PACHET 17 PASTILE – 300 RON, PACHET 24 PASTILE – 400 RON, PACHET 36 PASTILE – 540 RON

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „PACHET 36 PASTILE – 540 RON”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Distribuie prietenilor!

Power V8

Our coupon allows you to receive 20% off your first order! Coupon: FIRSTORDER
Go to Top